Dit gerecht is gebaseerd op een Koreaans recept genaamd: Korean beef. Het is een gerecht in de categorie ‘low budget’. Met een paar ingrediënten zet je snel een lekker gerecht op tafel. Het recept is niet hetzelfde als het origineel, ik heb er mijn eigen variant van gemaakt. Ik gebruik namelijk niet alleen beef (rundvlees) maar kipgehakt of half-om-half gehakt. Deze snelle wok met gehakt en bosui is ideaal voor een doordeweekse dag.
Dit gerecht is redelijk low budget. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Het grootste gedeelte van de ingrediënten zijn basis ingrediënten en heb je meestal wel in je voorraadkast. In dit artikel kun je lezen wat er zoal in mijn voorraadkast staat. Wil je het gerecht een beetje oppimpen? Kook er dan een eitje bij, bak een spiegelei of omelet. Serveer er een komkommersalade naast of gestoomde broccoli. Je kunt dit gerecht zo duur maken als je zelf wilt.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE