Ik heb het al eerder geschreven, gehaktbrood is een gerecht wat eigenlijk niet kan mislukken. Er staan al een aantal varianten op mijn website, namelijk een Grieks en Indisch gehaktbrood en een variant met barbecuesaus. Dit kruidig gehaktbrood uit de slowcooker is door mijn gezin uitgeroepen tot de lekkerste van allemaal.
Dit recept bestaat uit twee onderdelen, het gehaktbrood en de saus. Het gehaktbrood maken is niet meer dan een aantal ingrediënten samenvoegen.
Heb je geen slowcooker? Onderaan dit recept beschrijf ik de bereidingswijze voor de oven.
Voor de saus geld hetzelfde, je mengt de ingrediënten in een kom en je saus is klaar voor gebruik. Het gehaktbrood bestrijk je tijdens het ‘slowcooken’ een aantal keer met een beetje van de saus. Dit gaat het makkelijkst met een kwastje. De saus die overblijft serveer je erbij als het gehaktbrood klaar is.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE