Thais gehaktbrood met pindasaus (slowcooker). Ja hoor, het is weer tijd voor een gehaktbrood recept! Ik had namelijk pas vier gehaktbrood recepten op Eetspiratie staan dus er kon er nog wel eentje bij. Ik kan het iedereen aanraden om regelmatig een gehaktbrood op tafel te zetten. Het is een superhandig en veelzijdig gerecht. Dit keer maakte ik een Thais gehaktbrood met pindasaus. En ja, ook dit gehaktbrood bereidde ik in de slowcooker.
Smaken al die gehaktbroden nou niet hetzelfde? Nee, alle gehaktbroden op mijn blog hebben een andere smaak. Zelf ben ik gek op Thaise kruiden en smaken dus dit brood moest ik gewoon maken. Iedereen heeft zo zijn eigen favoriet. Hier vind je mijn andere gehaktbrood recepten. En hier vind je een recept voor een Indische variant op gehaktbrood.
Thais gehaktbrood met pindasaus uit de slowcooker
Zelf houd ik wel van een beetje pit en dat heeft dit gehaktbrood zeker. Als je van extra pit houdt, voeg dan nog een rawit peper toe. Snipper deze wel heel fijn. Tip: doe handschoentjes aan als je het gehaktbrood maakt want de kurkuma geeft heel erg af.
Wil je dit recept bewaren?
Pin dan de onderstaande foto op jouw Pinterest borden.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE