Omdat ik mijn receptenbestand aan het uitbreiden ben met meer vega(n) Indofood recepten bedacht ik dit simpele gerecht. Het is dus geen ‘authentiek’ recept wat betreft kruiding misschien maar gewoon een gerecht wat je heel makkelijk in elkaar kan flansen. Het meeste werk zit hem in het bakken van de tempeh. Ook heb je maar weinig ingrediënten nodig wat lekker praktisch is.
Ik ben gek op tempeh en maak hier dan ook regelmatig gerechten mee. Het is een handig product om in huis te hebben want je kunt er altijd iets lekkers mee op tafel zetten. Voor dit gerecht heb je weinig ingrediënten nodig, de meeste heb je waarschijnlijk in je vriezer en in je voorraadkast.
Omdat er geen vlees in dit gerecht zit en verder geen dierlijke producten in worden gebruikt is het geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het enige waar je op moet letten is dat er in de sambal(s) geen trassi als ingrediënt zit. Trassi is gefermenteerde garnalenpasta en dus niet vega(n). Lees daarom altijd de etiketten of maak je eigen sambal.
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.
Hoi Simone, dit lijkt me weer een heerlijk receptje, zoals ik er al veel heb gemaakt van jou.
Ik vraag me alleen af of de boontjes er echt rauw in gaan? Kan het me bijna niet voorstellen.
Groetjes,
Willy
Hoi Willy, bedankt voor je berichtje. Ik gebruik zelf eigenlijk altijd diepvriesboontjes. Als ze vers zijn dan dienen ze eerst geblancheerd te worden. Dat heb ik er nu bijgezet. Bedankt! Groetjes, Simone