Noedels to go, je lievelingsgerecht mee naar school of je werk! Vergeet boterhammen of salades, neem je eigen noedelsoep mee als lunch. En nee, niet alleen een pakje waar je water op giet maar een soep met verse ingrediënten. Het enige wat je nodig hebt is warm (of kokend) water en je lunch is klaar.
Ik ben niet de bedenker van deze noedels to go (ook wel pot noodles genoemd), dat heeft iemand anders ooit al gedaan. Diegene die dit bedacht heeft is geniaal! Wel kun je er natuurlijk je eigen versie van maken. Maak de noedels zoals jij ze lekker vindt. Ik geef je het recept voor mijn simpele versie van noedels to go.
Noedels to go
Als je deze noedels wilt meenemen naar je werk zijn er wel een aantal kleine dingetjes waar je rekening mee moet houden. Neem in ieder geval een goede stevige afsluitbare pot mee naar je werk, eentje die niet lekt. Kies voor stevige groenten zoals wortel, mais, peulen, sugarsnaps, paksoi, spitskool en bosui. Bij noedelsoep horen natuurlijk ook lekkere toppings. Partjes ei, verse kruiden, gebakken uitjes en eventueel (gerookte) tofu of stukjes kipfilet (vleesbeleg) kun je prima toevoegen.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE