Bij de meeste Indische gerechten eten wij hier thuis gebakken uitjes. Deze crunchy stukjes ui maken elk gerecht of soep nog lekkerder. Ze gaan ook prima door als snack. Gebakken uitjes zijn voor mij onmisbaar en toen ik een keer misgreep in mijn voorraadkast heb ik ze zelf maar gebakken.
Dit is eigenlijk meer een bereidingswijze dan een recept, maar wel handig om te weten hoe het moet. Gebakken uitjes zijn gewoon heel erg lekker en als je vaak Indisch kookt staan deze uitjes standaard op tafel, naast de sambal.
We hebben het hier steeds over uitjes maar wat je gebruikt zijn sjalotjes. Deze kun je heel fijn snijden en ze hebben een pittige smaak.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE