Niet mokken, lekker wokken! Ik heb het wokken weer (her)ontdekt! Niks is makkelijker dan vlees, vis, tahoe of tempeh te combineren met lekkere verse groenten en een snelle zelfgemaakte woksaus. Ideaal voor op een drukke doordeweekse dag of een luie dag in het weekend.
Wokken is een snelle en gezonde manier van koken, als je tenminste een niet al te zoete woksaus gebruikt. Een woksaus kun je heel snel zelf maken. Met wat ingrediënten uit je voorraadkastje kom je al een heel eind.
Er zijn niet echt ‘wokregels’ wat betreft ingrediënten. Deze manier van koken is ook handig om je groentela aan het einde van de week leeg te maken. Kijk wat je in huis hebt en gebruik dat in je wokgerecht.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE