Ik ben altijd in voor een een nieuw soeprecept. Soep is helemaal niet moeilijk om te maken en altijd handig om op terug te vallen als je even geen Eetspiratie hebt. Ik ben gek op noedelsoep, bamisoep en allerlei andere Oosters getinte soepjes. Dit keer maakte ik een simpele Thaise kippensoep.
Deze soep heb ik een beetje uit de losse pols gemaakt zoals ik hem lekker vind. Het kan binnen een half uurtje op tafel staan of je maakt hem lekker slow in de slowcooker. Je maakt de bouillon dan in de slowcooker zonder van tevoren de gember en de knoflook aan te fruiten. Verder volg je gewoon het recept. En wil je soep pittiger maken voeg dan een beetje sriracha saus toe!
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE