Gebakken aardappels, ik ben er gek op! De ene keer eet ik ze simpel gebakken in boter en de andere keer maak ik ze Indofood style. Met aardappels kun je alle kanten op. Curry aardappels zijn kruidig, pittig en zijn een lekkere aanvulling op Oosterse getinte gerechten.
In dit recept gebruik ik hele mosterdzaadjes. Mosterdzaadjes zijn verkrijgbaar in de supermarkt, je vindt ze in het kruidenschap. Deze zaadjes zitten vaak ook in potten augurken en ze zijn erg aromatisch. Je kunt de zaadjes kneuzen in een vijzel of je kneust ze met de achterkant van een lepel. Door de zaadjes te kneuzen komen de smaken goed vrij.
Voor dit recept kun je krieltjes gebruiken maar natuurlijk ook gewone aardappels die je in blokjes hebt gesneden. De curry kruiden passen ook goed bij zoete aardappels.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE