Ik maak zoveel mogelijk zelf maar soms gebruik ik iets uit een potje. Sommige lekkere dingen komen nu eenmaal uit een potje. Producten als Hoisinsaus, oestersaus of zwarte bonensaus kun je inderdaad zelf maken, maar daar heb ik niet altijd tijd voor! Soms moet je het jezelf makkelijk maken en dat heb ik gedaan met dit recept voor gehaktballetjes in mangochutney.
Ik ben namelijk gek op mango en ook op mangochutney. Als je het nog nooit gegeten hebt zou ik het zeker eens proberen. Mangochutney is de perfecte combinatie van pittig, zoet en kruidig. Ja je kunt het zelf maken en dat heb ik al eens gedaan maar ik tref nooit de perfecte rijpe mango. Ik kan het dus nooit maken op de dag dat ik het zou willen. Een potje is dan zeker een uitkomst. Het fijne is ook dat dit gerecht daardoor supersnel klaar is!

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.
Hij is hier met luid gejuich door groot en klein ontvangen :) Fantastisch voor een snelle maaltijd Hier met paksoi Chinese Kool en wat brocolli geroerbakt