Met een paar ingrediënten uit je voorraadkast maak je je eigen chocolade notenpasta. Oke, het is niet hetzelfde als de beroemde chocolade pasta maar het is in ieder geval wel zelf gemaakt. Het is een lekker recept voor als je een keer zin hebt in iets zoets voor op je cracker of boterham.
In dit recept gebruik ik gemengde noten die ik vooraf even rooster in de oven. Door ze te roosteren komen de smaken beter vrij en is het ‘rauwe’ eraf.
Dit recept is in principe lactosevrij. Om de pasta iets ‘losser’ te maken kun je wat vocht toevoegen. Als je hiervoor plantaardige melk gebruikt dan is het recept lactosevrij. (Kijk hier hoe je rijstmelk kunt maken).Wil je hem ook vegan maken? Gebruik dan ahorn siroop (maple syrup) in plaats van honing.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE