Recepten die ik uit de losse pols bedenk zijn vaak een succes, zo ook deze snelle tomatensoep. Ik kijk in mijn voorraadkast wat ik in allemaal heb en maak daar samen met een aantal verse ingrediënten iets lekkers van. Voor een soep heb je niet veel nodig. Hij moet lekker zijn maar ook een beetje vullend.
Om deze soep extra vulling te geven heb ik er reepjes omelet in gedaan. Ik bak een omelet, rol deze op en snijd er rolletjes van. Ik schep de soep in de kom en zet de omelet rolletjes erin. Ziet er mooi uit en het is nog lekker ook.
Verse kruiden zoals koriander, bieslook en peterselie zijn ook prima toppings voor deze soep. In ringetjes gesneden bosui geven de soep ook extra pit.
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.
Leuk en makkelijk recept, maar ik heb één vraagje: gaat de omelet als laatste ook in de soep?
Hoi! Ja de omelet snijd je in reepjes en voeg je net voor het serveren toe aan de soep! Smakelijk! Groetjes, Simone