Zei er iemand kaneelbroodjes? Misschien ken je ze wel als cinnamon rolls. Tegen deze lekkere luchtige broodjes met heerlijke kaneelsmaak zeg ik geen nee. Ik ben geen zoetekauw, maar door de kaneelsmaak smaken ze niet perse zoet. Ze zijn ook nog eens heel makkelijk te maken.
In dit recept gebruik ik kokosmelk. Door de kokosmelk worden de broodjes heerlijk zacht en fluffy. Je kunt ook ‘gewone’ melk gebruiken maar kokosmelk vind ik zelf lekkerder qua structuur. De kokossmaak is overigens niet erg aanwezig mocht je daar bang voor zijn.
Je kunt bij deze broodjes een simpel glazuur maken van poedesuiker en water. Meng dit glad in een kommetje en drizzle het voor het serveren op de broodjes. Wil je liever geen glazuur? Dan is een sprinkle van rietsuiker ook erg lekker.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE