Krokante noedels als snack of salade topping. Dit is echt geniaal! Geloof me, dit wordt je nieuwe favoriete snack of crunchy topping voor al je (Oosterse) salades. Ik nam een hapje van deze krokante noedels en vervolgens was het schaaltje ineens leeg, huh?! In Amerika wordt deze mix toasted ramen genoemd. Dit is heel eenvoudig en snel te maken. Handig als je snackzin hebt en er niks in huis is, behalve dat ene pakje bamisoep!
Zoals je weet ben ik gek op bamisoep of Indomie. Je kent misschien die pakjes uit de supermarkt wel. Portie droge noedels, zakje kruiden/knoflookolie, kokend water erbij en tadaa, je soep is klaar. Ik at dit vroeger meerder keren per week. Dit was mijn snack als ik uit school kwam. Niet de meest gezonde keuze maar dit is gewoon mijn persoonlijke comfortfood. Tegenwoordig maak ik mijn soep wel ietsjes uitgebreider. Maar het gaat dus om die noedels of ramen noedels zoals ze ook worden genoemd.
Krokante noedels als snack of salade topping
Soms zie ik scholieren in hun pauze in de supermarkt deze noedels kopen om vervolgens de inhoud van zo’n pakje droog op te eten! The horror! Maar toen ik voor mijn Oosterse broccoli salade een crunchy topping zocht kwam ik op Pinterest dus toasted ramen tegen. Ik besloot het te proberen maar dan wel naar mijn eigen smaak. Je gaat de noedels dus ‘bakken’ in de oven, en geloof me dat is echt heel erg lekker!
Wil je dit recept bewaren? Pin dan de onderstaande afbeelding op jouw Pinterest borden.
Lees verder onder de afbeelding.

Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl
RECEPT OF WEBSITE BEWAREN
Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:
Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)