Oosterse broccoli salade met krokante noedels. Ik ben gek op broccoli! Ik kan zo een hele stronk in mijn eentje opeten. Maar omdat ik een keer iets anders wilde maakte ik er een salade mee. Broccoli smaakt koud namelijk ook prima. Gecombineerd met andere knapperige groenten, een lekkere dressing en een crunchy topping heb je een goed gevulde salade.
Ik zie veel recepten voor broccoli salade met rauwe broccoli. Nu weet ik dat rauwe groenten meer vitaminen bevatten dan gekookte groenten. Maar ik ben gewoon geen fan van rauwe broccoli. Rauwe bloemkool vind ik echt lekker maar broccoli, not so much. Ik heb er dus voor gekozen om de broccoli voor dit recept kort te garen of te (even in kokend water dippen/blancheren zodat het rauwe eraf is). Kort stomen kan ook prima.
Oosterse broccoli salade met krokante noedels
Op deze salade zit een krokante topping van ‘geroosterde’ noedels. Die noedels maken deze salade compleet. Lees hier hoe je deze krokante noedels maakt. Je kunt het beste beginnen met dit recept en vervolgens de salade en de dressing maken.
Wil je dit recept bewaren?
Pin dan de onderstaande foto op jouw Pinterest borden.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE