Met havermout kun je alle kanten op. Maak er ouderwetse havermoutpap van, hippe overnight oats of maak er een soort ontbijtaartje van in de oven. Je huis gaat heerlijk ruiken naar appeltaart. Doordeweeks (als je druk bent) bak je dit taartje de avond van tevoren zodat je hem de volgende ochtend alleen maar hoeft op te warmen.
In de winter eet ik het liefst warme ontbijtjes en deze warme havermout uit de oven heeft qua smaak wel iets weg van appeltaart.
Voor dit recept kun je koemelk gebruiken en honing om te zoeten. Maar wil je het recept vegan maken dan gebruik je plantaardige melk zoals rijstmelk of havermelk. Honing kun je vervangen door (kokosbloesem)suiker of rietsuiker.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE