Je kunt mij echt heel erg blij maken met een kom warme noedelsoep. Het liefst eet ik er lekkere frisse groene kruiden bij zoals munt en verse koriander. Sambal en sojasaus mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Pho Ga (Vietnamese kippensoep) is een van mijn favoriete noedelsoepen. De bouillon is heel eenvoudig om te maken, het kost alleen wat tijd.
De bouillon van Pho Ga is mooi helder en vol van smaak. Om de bouillon mooi helder te krijgen is het belangrijk dat je de soep tussendoor een paar keer afschuimt. Ook giet je de bouillon na de kooktijd door een zeef of een passeerdoek. Dit om de botjes van de kip en de specerijen eruit te zeven en zo een heldere bouillon te krijgen.
Dit gerecht heeft wel wat voorbereiding nodig maar dit komt de smaak allemaal ten goede. Lekker eten heeft nu eenmaal tijd en liefde nodig! De ingrediëntenlijst lijkt lang maar de helft ervan zijn toppings, dus aanvullingen op de soep.
De bouillon voor Pho Ga kun je ook bereiden in de slowcooker. Onderaan het recept leg ik uit hoe je dit doet.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE