Coleslaw of koolsalade is een bekend (bij)gerecht wat vaak geserveerd wordt bij een broodje pulled pork. Maar deze salade is ook een lekker zomers gerecht wat perfect past bij de barbecue. Door de knapperige kool en de romige dressing is deze salade bij veel mensen favoriet.
Wat zo handig is aan deze salade is dat je er een grote hoeveelheid van kan maken. Met een kool kun je een hele schaal salade op tafel zetten. Ideaal bij een etentje voor een groter groep mensen. Maar je kunt deze salade ook prima een paar dagen bewaren in de koelkast. Doordat de smaken dan goed kunnen intrekken zal de salade alleen maar lekkerder worden.
Voor deze salade kun je een witte kool gebruiken maar een spitskool is ook een prima kool voor deze salade.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE