Vroeger als ik uit school kwam ging ik regelmatig naar mijn oma en het eerste wat ze vroeg is of ik iets wilde eten. Vaak kreeg ik dan bamisoep, kroepoek of een pasteitje. Pasteitjes kun je eigenlijk altijd wel eten. Wij eten ze meestal om te snoepen. Een pasteitje met sambal of chilisaus is een prima lunch!
Zoals jullie weten houd ik van handige trucjes in de keuken en deze pasteitjes zijn gemaakt met kant en klaar deeg. Je vindt dit in de koeling van de supermarkt op de afdeling quiche en taartdeeg. Het is deeg en geen bladerdeeg.
De vulling voor de pasteitjes is hetzelfde als bij ‘pastei tutup’. Het recept voor pastei tutup (de gesloten pastei) vind je hier. In plaats van aardappelpuree gebruik je voor deze pasteitjes dus deeg. Dit zijn dus twee varianten van Indische pastei. Ik maak de hoeveelheid vulling een beetje uit de losse pols. Het kan zijn dat je vulling overhoudt, dit smaakt prima met een beetje rijst of in een loempia.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE