Deze visburgers zijn eigenlijk best wel makkelijk om te maken. Eerder vond ik dit altijd een gedoe omdat ik voor deze burgers mijn keukenmachine te voorschijn moet halen. Maar eigenlijk is het niet meer werk dan bijvoorbeeld gehaktballetjes draaien. Dit is een handig recept en zelfs voor drukke doordeweekse dagen.
Het fijnste is om voor dit recept verse witte vis te gebruiken. Diepvries vis kan ook maar dan heb je een belangrijk hulpmiddel nodig namelijk: heel veel keukenpapier! Als je de vis fijn hebt gemalen druk je hem daarna zo veel mogelijk droog met keukenpapier. Als het vochtig is wordt het moeilijk om er burgers van te vormen. Met verse vis heb je dit probleem niet.
Deze visburgers kun je eten op een broodje maar ze smaken ook heerlijk met gebakken (zoete) aardappel, frietjes en een salade. Een lekker sausje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Knoflooksaus past hier perfect bij.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE