Op zoek naar een supersnel en lekker (vegetarisch) gerecht? Maak dan deze Oosterse gevulde omelet. Dit gerecht staat binnen een kwartiertje op tafel (als je een beetje snel snijdt dan!). Het kan ook doorgaan voor een lichte avondmaaltijd op een drukke dag. En wil je er toch graag vlees bij, bak dan wat stukjes kip mee.
Dit recept is voor één persoon. Wil je het voor 2 personen of meer maken? Verdubbel dan de groenten en neem van de rest van de ingrediënten ietsjes meer dan het basisrecept aangeeft. Proef altijd vooraf of de smaak naar wens is. Klopt het nog niet? Voeg dan naar smaak nog iets uit de ingrediëntenlijst toe.
Deze Oosterse gevulde omelet is ook erg handig om restjes uit de koelkast op te maken. Heb je naast courgette en champignons bijvoorbeeld nog wat rode paprika of wortel over die op moeten? Voeg deze dan gerust toe. Snijd ze wel ongeveer even groot als de rest van de groenten dan is alles gelijktijdig gaar.
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.
Het was heerlijk. Een lichte maaltijd met veel smaak. Dank je wel👍