Als ik aan een frisse en salade denk dan komt deze koolsla als eerste in me op. Van een halve spitskool kun je een flinke schaal met koolsla maken. Samen met wat ingrediënten uit je koelkast en kruiden la, tover je binnen no time deze salade op tafel. Heel verassend: kinderen vinden deze salade ook erg lekker!
In deze salade gebruik ik spitskool. Witte kool kan ook prima voor deze koolsla gebruikt worden. Het lekkerst is, is om de kool in hele dunne reepjes te snijden. Door naast mayonaise ook Griekse yoghurt te gebruiken voor de dressing wordt de salade lekker licht en fris van smaak.
In dit recept gebruik ik ananas uit blik. De siroop kun je namelijk gebruiken voor de dressing. Voeg dit toe naar smaak. Om de dressing wat meer pit te geven kun je ook gembersiroop gebruiken.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE