Kerst borrelboom.Tijdens de kerstdagen komen er veel lekkere dingen op tafel. Naast lekker is het ook wel leuk als het eten er mooi uitziet. Met kerst kun je jezelf helemaal uitleven. Dus als je in een creatieve bui bent kun je deze kerst borrelboom eens maken. Het ziet er moeilijker uit dan het is. Het is een kwestie van bladerdeeg plakken en snijden, de oven in en klaar!
Deze variant heb ik gemaakt met zelfgemaakte rucolapesto. De pesto heeft een beetje pit wat ik natuurlijk erg lekker vind. Je kunt deze borrelboom maken met elke (verse) pesto. En als je druk bent met het kerstdiner en geen tijd hebt om pesto te maken dan voldoet een potje uit de supermarkt ook prima.
Kijk hier voor het recept van de rucolapesto.
Kerst borrelboom
Ik ga je vertellen hoe je deze kerst borrelboom maakt. Kort uitgelegd, je moet zorgen dat je 2 grote plakken bladerdeeg maakt. Deze plakken besmeer je met pesto. Vervolgens leg je de plakken op elkaar en daarna snijd je er een kerstboom uit. De ‘takken’ ga je draaien. Hierna hoef je hem alleen nog af te bakken. Het is dus meer een werkwijze dan een recept.
Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl
RECEPT OF WEBSITE BEWAREN
Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:
Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)