Wie is er nu niet gek op krokant bladerdeeg? De geur die uit de oven komt tijdens het bakken is onweerstaanbaar. Deze bladerdeeg hartjes zijn zo simpel te maken, het is eigenlijk niet eens een recept te noemen. Met een paar ingrediënten tover je snel iets lekkers op tafel.
Voor deze bladerdeeg hapjes heb ik een hartvormige uitsteekvorm gebruikt. Heb je deze niet, geen probleem! Met een mes gaat het ook prima. En ben je niet zo van de hartjes, dan kun je ook mini flapjes maken (zoals een appelflapje).
In dit recept heb ik kersenjam gebruikt. Maar een andere soort jam is natuurlijk ook geschikt. Aardbeienjam en abrikozenjam zijn ook erg lekker.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE