Aardbeien cheesecake maar dan ‘raw’. Je hebt dus geen oven nodig om deze aardbeientaartjes te maken. Maar hoe dan? Ik ga het allemaal uitleggen. Twee belangrijke ingrediënten voor dit recept zijn ongezouten cashewnoten en kokosolie. Zonder deze ingrediënten wordt het een lastig verhaal. Als je alle ingrediënten hebt samengevoegd zet je de cheesecake(s) in de diepvries zodat ze wat steviger kunnen worden.
Zoals de meeste lezers van Eetspiratie weten ben ik geen fan van zoetigheden en ben ik geen ster in bakken. Maar deze aardbeien cheesecake is zo eenvoudig te maken, het kan eigenlijk niet mislukken. En eerlijk is eerlijk, een cheesecake op zijn tijd is best wel lekker. En als het maar een kwestie is van ingrediënten samenvoegen en in de diepvries zetten dan ben ik om.
Aardbeien cheesecake (raw)
Ik heb een fase gehad waarin ik veel bakte met amandelmeel, dadels en kokosolie. Met deze producten kun je heel veel lekkere dingen maken. De raw keuken ben ik zelfs erg gaan waarderen en daarom heb ik deze aardbeien cheesecake gemaakt. De cheesecake van cashewnoten is namelijk zo verrassend lekker en makkelijk dat ik dat zeker vaker ga doen. Ook de bodem maken is heel erg makkelijk, met een beetje havermout en dadels maak je heerlijke taartbodempjes.
Je kunt ervoor kiezen om mini cheese cakes te maken in bijvoorbeeld siliconen cupcake vormpjes. Of je maakt vier grotere met behulp van uitsteekringen. Deze hoeveelheid is genoeg voor vier cheese cakes of meerdere kleine in cupcake vormpjes.
Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl
RECEPT OF WEBSITE BEWAREN
Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:
Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)