Eetspiratie » Wrap pizza
Wrap pizza

Wrap pizza

Oke, dit is natuurlijk geen echte pizza maar het komt er wel een beetje bij in de buurt! Ideaal voor als je zin hebt in pizza maar je geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan of een duur exemplaar te bestellen. Ook is het een lekkere lunch of snack voor het weekend. Het is in ieder geval de snelste pizza ooit.

Dit recept is voor een pizza. Wil je er meer maken, verdubbel dan het recept. Doe het een beetje op gevoel en smaak, gebruik de hoeveelheden die je lekker vindt.

De toppings voor dit recept zijn heel basic. Je kunt op je pizza doen wat je lekker vindt. Hou je van een beetje pit? Voeg dan een beetje sambal toe aan de tomatensaus. Rode ui en paprika zijn altijd lekker op een pizza. Heb je nog restjes kip of iets anders? Ben creatief en beleg de pizza ermee. Je kunt er alle kanten mee op!

Wrap pizza

Recept van Eetspiratie | www.eetspiratie.nl Categorie: Budget, LunchNiveau: makkelijk
Hoeveelheid

1

persoon
Voorbereiding

7

minuten
Baktijd

5

minuten
Tijd totaal

12

minuten

Heb je tortilla wraps in huis? Tover deze dan binnen no time om in een pizza!

Kook modus

Als je de kookmodus aanzet, dan valt je scherm niet uit tijdens het koken.

Ingrediënten

  • 1 1 tortilla wrap

  • 2 eetlepels 2 tomaten passata/gezeefde tomaten of tomatenketchup

  • 2 eetlepels 2 geraspte kaas

  • 1 theelepel 1 gedroogde oregano

  • 1 pluk 1 rucola

  • geroosterde pijnboompitjes naar smaak

  • verse basilicumblaadjes

  • peper en zout naar smaak

  • 1 theelepel 1 olie

Hoe maak je het?

  • Leg de wrap op een snijplank en besmeer hem met tomatensaus naar wens. Bestrooi de wrap met de oregano en een klein beetje zout en peper. Rasp de kaas over de pizza en verhit een drupje olie in een koekenpan.
  • Leg de pizza in de pan en zet het vuur laag en doe een deksel op de pan zodat de kaas kan smelten.
  • Zodra de kaas gesmolten is kan de deksel van de pan en zet je het vuur iets hoger zodat de bodem krokanter wordt. Dit duurt ongeveer 3 tot 4 minuten. Haal de pizza uit de pan en bestrooi hem met de pijnboompitjes, de basilicumblaadjes en de rucola. Snijd hem in pizza punten en serveer!

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via

info@eetspiratie.nl

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.

LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE