Regelmatig maak ik in het weekend een grote salade om restjes groente uit de groentela op te maken. Het enige wat ik nodig heb, zijn lekkere groenten, een stukje vlees, vis, tahoe of tempeh en een dressing. Deze salade is ontstaan uit een rondje groentela en diepvries. Samen met wat producten uit mijn voorraadkast stond er binnen no time deze salade met vis en Thaise zoete dressing op tafel!
Voor deze salade heb ik een witte vis gebruikt. In principe kun je elke stevige witte vis gebruiken die je lekker vindt. De vis hoeft niet perse heel te blijven voor deze salade. Als je vis uit de diepvries gebruikt, laat deze dan eerst ontdooien en dep hem voor het bakken heel goed droog met keukenpapier.
Salade met vis en Thaise zoete dressing maken
De basis voor deze salade met vis is sla of babyspinazie of een combinatie daarvan. Neem een grote schaal en begin met een flinke laag sla en verdeel daarop laagjes van de gesneden groenten die je lekker vindt. Groenten zoals radijs, reepjes wortel en komkommer, ringetjes bosui en rode ui passen hier prima bij. Besprenkel dit lichtjes met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Meng het goed door elkaar. De vis komt er later bovenop samen met de dressing.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Lijkt me heerlijk! Waarschijnlijk vanavond hier op tafel!