Als het even kan smeer ik overal sambal op. Ik smeer het op een tosti, op mijn broodje omelet, een boterham met (pinda)kaas en natuurlijk op mijn pita met hummus. Maar hoe lekker zou het zijn als je pepers op je broodje (of een toastje of een cracker) kon smeren in de vorm van een spread? Ik maakte daarom een pittige peper spread. Deze spread is pittig maar ook een tikkeltje zoet. Eigenlijk smaakt het overal lekker bij!
Deze peper spread kun je natuurlijk ook wel een sambal noemen. Het is wel iets dikker dan sambal en het smeert makkelijk uit, daarom heb ik het een spread genoemd. Het heeft ook wel iets weg van chutney. Ik houd het gewoon op peper spread.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE