Deze snelle (lunch) salade met kip eet ik regelmatig. Een salade is mijn favoriete lunch. Een stukje gekruide kip erbij maakt het nog lekkerder. Ik heb altijd een potje met zelfgemaakte kipkruiden op voorraad zodat ik deze salade heel snel op tafel kan zetten.
Doordat ik aan huis werk, heb ik natuurlijk de mogelijkheid om tussen de middag de keuken in te duiken om mijn lunch te maken. De kip voor deze salade kun je ook makkelijk ‘preppen’. Je kunt aan het begin van de week de kip bakken en bewaren in de koelkast. Op deze manier is het een paar dagen houdbaar. Koud smaakt de kip ook prima.
Ik gebruik in dit recept mijn eigen kipkruidenmix. Lees hier het recept.
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.
Kan het zijn dat de link naar het bakken van de kipfilets niet meer werkt? Daar had ik juist wel behoefte aan.
Ik heb inmiddels de kip gebakken, met de bijbehorende kruiden. Morgen eet ik hem, maar hij ziet er alvast prachtig uit, en ruikt lekker!
Groetjes, Agnes
Hoi Agnes, ik heb het even nagekeken en inderdaad de link doet het niet. Ik ga het even uitzoeken! Fijn dat het er al lekker uitziet! Groetjes, Simone
Grappig, ik stuurde mijn vriend vanmiddag de ingredientenlijst door voor de boodschappen. Nu volop aan de bak en braad en komen erachter: er staat geen sla op de lijst :-D whaha
Hoi Sas, ik las je berichtje en ik moest wel even lachen in mezelf….een salade zonder sla!! Wat erg! Maar bedankt voor je berichtje, ik heb het natuurlijk meteen aangepast. Groetjes, Simone