Als het aan mij ligt eet ik elke dag een bord salade dus een beetje variatie is dan wel zo fijn. Vaak kijk ik wat ik nog in huis heb en met restjes groenten maak ik meestal de lekkerste salades. Komkommer, tomaat en een ui heb ik altijd in huis, dat is een prima basis voor een salade. Gecombineerd met ‘Griekse’ smaken zoals feta, citroen en oregano kun je een heerlijke Griekse stijl salade maken. Dit soort salades zijn voor mij perfect als lunch. Snel, simpel en lekker!
Deze salade is een beetje gemaakt uit de losse pols. Ik maakte het met groenten en restjes die ik nog in huis had. Bij elkaar werd het een hele lekkere salade. Het recept voor een echte Griekse boerensalade vind je hier.
Bruine linzen zijn een lekkere aanvulling op deze salade. Je kunt ze zowel warm als koud eten. Ook bakte ik knoflook croutons voor een lekkere crunch. Kijk hier hoe je croutons maakt.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE