Ik beken, ik eet mijn hele leven al worstenbroodjes. Maar dat mag ik want ik kom uit Brabant en daar hebben we de lekkerste! Worstenbroodjes kun je altijd eten. Ik at ze vroeger als ontbijt, als lunch, tussendoortje of late night snack. Het liefst dip ik ze in lekkere pittige mosterd.
In de supermarkt heb je verschillende soorten worstenbroodjes. De goedkopere variant die aan je gehemelte blijft plakken en waar je het worstje in moet zoeken. Of de luxere variant waar er maar vier van in een pakje zitten. Hoezo vier? Veels te weinig toch!
Als je zelf je worstenbroodjes bakt ben je wel even bezig maar dan kun je wel zelf bepalen hoeveel vlees je erin doet en je maakt er sowieso meer dan vier. Het is een gezellige bezigheid en je krijgt er iets lekkers voor terug. Gemaakte worstenbroodjes kun je ook prima invriezen. Zo heb je altijd iets lekkers op voorraad.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE