Er zijn weer volop kersen! Jammer dat ik kersen niet rechtstreeks van de fruitschaal kan eten, ik ben er allergisch voor. Maar, ik kan ze wel eten als ze verwarmd zijn geweest, dus heb ik de kersen verwerkt in het meest simpele baksel ooit, de clafoutis! heb ik meteen een excuus om iets lekkers te bakken.
Om deze clafoutis te maken moet je eerst kersen ontpitten. Dit is best een klusje. Ik heb van mijn moeder een handige manier geleerd om kersen te ontpitten.
Je hebt hier maar twee dingen voor nodig, een flesje en een chopstick (eetstokje). Klik hier om te kijken hoe je snel kersen kunt ontpitten.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE