Er zijn weer volop kersen! Jammer dat ik kersen niet rechtstreeks van de fruitschaal kan eten, ik ben er allergisch voor. Maar, ik kan ze wel eten als ze verwarmd zijn geweest, dus heb ik de kersen verwerkt in het meest simpele baksel ooit, de clafoutis! heb ik meteen een excuus om iets lekkers te bakken.
Om deze clafoutis te maken moet je eerst kersen ontpitten. Dit is best een klusje. Ik heb van mijn moeder een handige manier geleerd om kersen te ontpitten.
Je hebt hier maar twee dingen voor nodig, een flesje en een chopstick (eetstokje). Klik hier om te kijken hoe je snel kersen kunt ontpitten.
Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl
RECEPT OF WEBSITE BEWAREN
Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:
Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)