Meloen ijsbolletjes

Meloen ijsbolletjes

In de zomer is het heerlijk als je drankje ijskoud is. In plaats van ijsblokjes kun je ook bevroren meloen ijsbolletjes maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een meloenschepje en verschillende soorten meloen.

Maak de meloenen schoon en schep er met het speciale meloenschepje bolletjes uit. Leg de bolletjes op een bakpapiertje in een bakblik zodat je niet aan elkaar plakken. Na 2 uur heb je al bevroren meloenbolletjes. Lekker om je glas water een smaakje te geven.

Voeg er ter afwisseling ook wat blaadjes verse munt aan toe en gebruik eens bruisend water in plaats van ‘plat’ water. Of maak een grote kan met water en meloenbolletjes, ideaal tijdens de barbecue.

Een meloenschepje is hier verkrijgbaar:

Kijk voor heerlijke zomerse drankjes hier!

*dit artikel bevat een affliate link

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*