Dit recept heeft een Thais tintje maar ook een geheim ingrediënt die ze waarschijnlijk nooit in de Thaise keuken zouden gebruiken. Maar ik ben Eetspiratie en ik maak recepten zoals ik dat lekker vind. Dus als ik appelmoes in mijn Thais getinte recept wil doen, dan doe ik dat! Tot zover het ‘geheime ingrediënt’. Ik werd geïnspireerd door Hot Thai Kitchen waar ik al eerder inspiratie opdeed voor heerlijke Thaise burgers. Na het lezen van haar recept toverde ik deze krokante kip met pittige limoensaus op tafel en mijn idee met appelmoes heeft prima uitgepakt.
In dit gerecht gebruik ik suikervrije appelmoes in plaats van suiker. Ik weet dat dit smaakt omdat het ook weleens in Chinese tomatensoep gebruikt wordt. Misschien wel een gek ingrediënt voor een Oosters gerecht maar het werkt prima! De chili in dit gerecht komt natuurlijk van de sambal oelek en de limoen spreekt voor zich!
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE