Snelle en simpele gerechten zijn een must om in je kookrepertoire te hebben. Pastagerechten zijn altijd lekker, vullend en staan redelijk snel op tafel. Je hebt niet veel ingrediënten nodig om een goed gevuld bordje eten op tafel te zetten.
Ik kook zo nu en dan met garnalen. Als ik garnalen op tafel zet kies ik bijna altijd voor gekookte diepvries garnalen of verse kleine Hollandse garnalen. De verse garnalen verwerk ik het liefst op de dag van aankoop.
Dit pasta gerecht kun je natuurlijk maken met verschillende soorten pasta. Heb je geen volkorenpasta? Neem dan gewoon de pasta die je in huis hebt. en ben je niet zo fan van garnalen of heb je ze niet in huis? Je kunt dit gerecht ook prima maken met kip. Kijk hier voor een tip om lekkere zachte kipstukjes te maken voor bij deze pasta.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE