Ik heb al verschillende recepten gedeeld voor pangsit goreng en deze met kip en garnaal mag niet ontbreken op mijn blog. Kipgehakt samen met garnaal is een lekkere verrassende combinatie. Deze producten hebben niet veel smaakmakers nodig omdat ze van zichzelf al lekker zijn. Less is more in dit recept.
Eerder deelde ik twee recepten voor pangsit goreng. Ik maakte een simpele variant met gehaktvulling en een variant met kip en bieslook. Deze keer gebruik ik een iets luxere vulling namelijk, garnalen. Garnalen zijn een beetje zoet van smaak en samen met kipgehakt krijg je een hele lekkere pangsit.
Pangsit smaakt natuurlijk het lekkerst met een dipsaus. Chilisaus met een kneepje limoensap en een theelepel Thaise vissaus vind ik hier perfect bij. Een dip van sojasaus met een beetje sesamolie is simpel maar ook erg lekker.
Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl
RECEPT OF WEBSITE BEWAREN
Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:
Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)