Ik heb al verschillende recepten gedeeld voor pangsit goreng en deze met kip en garnaal mag niet ontbreken op mijn blog. Kipgehakt samen met garnaal is een lekkere verrassende combinatie. Deze producten hebben niet veel smaakmakers nodig omdat ze van zichzelf al lekker zijn. Less is more in dit recept.
Eerder deelde ik twee recepten voor pangsit goreng. Ik maakte een simpele variant met gehaktvulling en een variant met kip en bieslook. Deze keer gebruik ik een iets luxere vulling namelijk, garnalen. Garnalen zijn een beetje zoet van smaak en samen met kipgehakt krijg je een hele lekkere pangsit.
Pangsit smaakt natuurlijk het lekkerst met een dipsaus. Chilisaus met een kneepje limoensap en een theelepel Thaise vissaus vind ik hier perfect bij. Een dip van sojasaus met een beetje sesamolie is simpel maar ook erg lekker.
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.