Ik zag ooit een recept van Nigella van een perencake met chocolade en ik kon me heel goed voorstellen dat dit een lekkere combinatie zou zijn. Nigella zou Nigella niet zijn als ze geen heel pakje boter en een pak suiker in haar cake zou doen. Ik heb mijn eigen versie van een peer chocoladecake gemaakt. Ook met boter en suiker maar dan ietsjes minder.
Voor dit recept heb je hele rijpe peren nodig. Deze peren zijn vaak al lekker zoet. Zo heb je ook geen lading suiker nodig om een beetje een zoete smaak te krijgen.
Nigella gebruikt voor dit recept peren uit blik. Heb je geen rijpe peren in huis? Dan is de variant uit blik eventueel een optie.
Wil je dit recept bewaren?
Pin dan de onderstaande foto op jouw Pinterest borden.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE