Krokante hartige crackers met kaas, wie lust dit nu niet? Zelf crackers bakken is heel eenvoudig en zelfgemaakt is altijd lekker. Deze crackertjes zijn ook handig als je koolhydraatarm eet of glutenvrij moet eten. Het is een prima tussendoortje of aanvulling van je borrelplank.
Weet je dat je amandelmeel kunt invriezen? Dit is heel erg handig. Amandelmeel is nu niet bepaald goedkoop en het is dus zonde om dit prijzige meel weg te gooien. Vries het dus in!
Zelfgemaakte crackers (vooral van amandelmeel) blijven niet heel lang krokant. Het beste is om ze na het bakken meteen op te eten of te bewaren in een luchtdichte bewaardoos. Je kunt ze prima een paar dagen bewaren maar vers gebakken zijn ze het lekkerst. Hoe dunner je het deeg uitrolt, hoe krokanter de crackers worden.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE