Eetspiratie » Rosbiefrolletjes Italiaanse stijl
Rosbiefrolletjes Italiaanse stijl

Rosbiefrolletjes Italiaanse stijl

Ik ben gek op rosbiefrolletjes, ze zijn op zichzelf lekker als lunch maar ook heerlijk in een salade of als borrelhapje. Deze rosbiefrolletjes Italiaanse stijl maak je met weinig ingrediënten en zijn in een handomdraai klaar. Serveer er zelfgemaakte pesto bij en vers knapperig brood. Neem de rolletjes ook eens mee als lunch of voeg ze toe aan een salade, zeker weten dat je het lekker vindt!

Ingrediënten

  • plakjes gebraden rosbief (vleeswaren)
  • zak veldsla
  • geroosterde pijnboompitjes
  • 2 eetlepels pesto (lees hier een recept voor rucolapesto)
  • stukje Parmezaanse kaas
  • grof zout en vers gemalen zwarte peper
  • verschillende soorten kiemgroenten
  • olijfolie

Hoe maak je het?

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan, let op dat ze niet verbranden. Neem een plakje rosbief en besmeer deze lichtjes met olijfolie en een beetje pesto. Neem een pluk veldsla en leg deze op de rosbief en rol het op. Doe dit met alle plakjes en leg ze alvast op een bord.

Hak de pijnboompitjes en de Parmezaanse kaas een beetje fijn zodat je de rolletjes er goed mee kan bestrooien. Strooi er een klein snufje zout en lekker veel verse zwarte peper op en garneer het geheel met kiemgroenten.

Als finishing touch drizzle je er nog een klein beetje olijfolie overheen en je rolletjes zijn klaar.

Maak ook eens de rosbiefrolletjes met soajsaus. Kijk hier voor het recept!

Rosbiefrolletjes Italiaanse stijl

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via

info@eetspiratie.nl

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.

LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE