Pulled chicken kun je voor veel verschillende gerechten gebruiken. Het is lekker op een broodje of een wrap maar ook een goede aanvulling op een salade. De kip voor deze Oosterse pulled chicken salade bereid ik in de slowcooker. De kip wordt lekker zacht en ik hoef er niet bij te blijven want de slowcooker doet al het werk.
Voor dit recept zijn kippendijen het meest geschikt. Kipfilet kan snel droog worden. Kip heeft ook maar even nodig in de slowcooker. In 2,5 tot 3 uur is je kip meestal wel gaar. Controleer het altijd wel even voor de zekerheid.
Heb je geen slowcooker maar wil je wel graag dit recept maken? Kijk onderaan dit recept voor de bereiding in een gewone pan.
De salade bestaat uit pulled chicken met een marinade die je bereid in de slowcooker. Daarnaast maak je een dressing en snijd je groenten. Handig van deze salade is dat je de groenten kunt gebruiken die je in huis hebt. Dit recept is een basis en kun je aanvullen met wat je zelf lekker vindt.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE