Eetspiratie » Eetspiratie eet bij: Tati in Nijmegen
Tati Nijmegen

Eetspiratie eet bij: Tati in Nijmegen

Op een zonnige vrijdagavond wilde ik spontaan uiteten gaan met mijn gezin. Maar omdat we nogal kieskeurig zijn besloot ik toch even internet te raadplegen. Mijn grootste ergernis in restaurants is namelijk dat kinderen vaak alleen maar friet met kipnuggets of ander geknutseld vlees voorgeschoteld krijgen. Of poffertjes waar je mee kunt sjoelen (is een waargebeurd verhaal). Of kip die niet gaar was, ook dat is echt gebeurd. Via google vond ik eetcafé Tati in Nijmegen en wat ik las op hun website leek me wel wat.

Tati is een eetcafé en je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, een borrel en een hapje. Dit knusse eetcafé ligt net buiten de stad wat ik heel fijn vind. Zo hoef je tenminste niet lang te zoeken naar een parkeerplaats want je parkeert je auto in de woonwijk. Het zit lekker handig op een hoek. Je kunt het niet missen.

Tati Nijmegen

Vooraf heb ik even gebeld om te vragen of er plek was en wat ze konden serveren voor kinderen. Hier zijn ze heel flexibel in. Ze konden vanalles maken zoals pannenkoekjes, een salade en ja ook frietjes! Ze houden rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Wij gingen dus om half 6 hongerig richting Tati.

Toen we binnenkwamen leek het net of we een huiskamer binnenstapten. Het heeft wat weg van een huiskamer/kringloopwinkel en I like it! Er is een hoekje met allerlei spellen die je mag gebruiken. Mijn dochters hebben samen aan de grote tafel zitten spelen, erg gezellig dus.

Tati Nijmegen

De kaart had ik natuurlijk al gezien op de website en eigenlijk alles wat erop staat vind ik lekker. Ik ging voor de seaweed burger, mijn vriend voor het broodje pulled pork en mijn dochter voor de soto. De jongste ging voor de frietjes maar er zat in ieder geval een berg salade bij! En wat ik zelf heel erg leuk en lekker vind, je kunt hier voor 2 euro een heerlijk glas vlierbloesemlimonade bestellen. Dat vind ik beter en lekkerder dan al die andere commerciële dure frisdrank. Het was die dag ook warm en dan is een koud glas vlierbloesemlimonade echt superlekker.

Tati Nijmegen
Tati Nijmegen
Seaweed burger, erg lekker!

Tati heeft een mooi aanbod van vegan gerechten, gerechten met scharrelvlees en huisgemaakt gebak, zelfs lactose en tarwevrij. Er staat dus voor iedereen wel iets lekkers op de kaart.

Tati Nijmegen

Ben je in Nijmegen ga hier dan zeker een glaasje vlierbloesemlimonade drinken en een lekker hapje eten.

Tati
Koolemans Beijnenstraat 80
024-7370012
www.tati-nijmegen.nl

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.

LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Door het vakje hieronder aan te vinken, geef je Eetspiratie toestemming voor het plaatsen van jouw bericht.

*

Ja, ik geef toestemming

*

veertien − 6 =