Eetspiratie » Eetspiratie eet bij: Tati in Nijmegen
Tati Nijmegen

Eetspiratie eet bij: Tati in Nijmegen

Eetspiratie eet bij: Tati in Nijmegen. Een gezellig knus vegan eetcafé waar je terecht kunt voor een ontbijt, lunch, borrel en een hapje. Er is zelfs een aparte taartkaart. Het eetcafé heeft een huiselijke sfeer en je kunt er ook knus en overdekt buiten zitten. Het ligt op een gunstige locatie in Nijmegen, dus je hoeft niet rondjes te rijden (als je met de auto bent) op zoek naar een parkeerplaats, je parkeert gewoon in de woonwijk. Het eetcafé zit op een hoek, je kunt het niet missen.

Wij hebben online gereserveerd en bij binnenkomst stond er een bordje met onze naam op tafel, daardoor voelden we ons erg welkom. De inrichting is eenvoudig maar daar houd ik juist van. Het is een kruising tussen een kringloopwinkel en een knusse huiskamer. Hier en daar een plant en verschillende opvallende kunstwerken aan de muur. En je hoeft je niet te vervelen tijdens het wachten. Er is namelijk een hoek waar je kunt kiezen uit verschillende gezelschapsspelletjes. Ook handig voor ongeduldige en hongerige kinderen.

Tati Nijmegen

Het was al weer even geleden dat we bij Tati geweest waren en de inrichting is nu iets anders dan op de foto’s te zien is. Maar het is nog net zo gezellig en het personeel vriendelijk. De kaart wisselt regelmatig. Alles wat je op de kaart ziet is vegan (veganistisch). Toen we voor het eerst bij Tati waren bestelde ik de seaweed burger, mijn vriend ging voor het broodje pulled pork en mijn oudste dochter ging voor de soto (‘kippensoep’). De jongste ging voor frietjes, maar kreeg daar wel een berg salade bij.

Tati Nijmegen

Om te vieren dat onze vakantie is begonnen reserveerden we weer een tafeltje bij Tati. Dit keer nam ik een voorgerecht én een hoofgerecht. Ik koos voor de panzanella (broodsalade) en de California burger (een bonenburger). De dressing van de panzanella was echt heel erg lekker. Mijn vriend ging voor de mezze, een plankje met brood, vegan kaas, falafel en dips. Als hoofdgerecht koos hij de cheeseburger. Bij de burgers werd friet, mayonaise en een kleurrijke salade geserveerd. De porties zijn best groot, je gaat dus zeker niet met honger naar huis.

Tati Nijmegen

Als afsluiter kozen we voor een koffie want er kon geen taartje meer bij. De volgende keer gaan we met het gezin naar Tati voor een gezellig ontbijtje. Wel handig om te weten, bij Tati kun je alleen betalen met pin. En het is handig om vooraf (online) te reserveren omdat het best druk kan zijn.

Een gezellig en knus eetcafé op een gunstige locatie in Nijmegen. Een fijne plek met heerlijk vegan food.

Tati
Koolemans Beijnenstraat 80
024-7370012
www.tati-nijmegen.nl

Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl

WIL JE DIT RECEPT DELEN?

Meer informatie over het delen van artikel van Eetspiratie of social media of op andere websites vind je hier:

Recepten delen

RECEPT OF WEBSITE BEWAREN

Deze pagina bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:

Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)