Eetspiratie » Eetspiratie eet bij: Zeezicht in Nijmegen
Zeezicht

Eetspiratie eet bij: Zeezicht in Nijmegen

Zeezicht, hierbij denk je natuurlijk meteen aan een strandtent! Maar nee, Zeezicht is een leuke plek in Nijmegen waar je heerlijk uitgebreid kunt lunchen. En met uitgebreid bedoel ik echt een luxe lunch die niet onderdoet voor een avondmaaltijd. Alleen maar een broodje is ook maar saai toch?

Tussen het shoppen door ging ik samen met mijn bestie even lekker lunchen. Ze wilde mij graag een keer meenemen naar Zeezicht omdat ze daar eerder een hele lekkere cheesecake had gegeten! Ik was dus wel nieuwsgierig naar deze plek.

Bij binnenkomst voelde ik mezelf al helemaal thuis. We nestelden onszelf in een mooie groene love seat en een stoel met een lekkere fluffy zitting. Heerlijk knus!

Zeezicht

Het interieur vind ik zelf erg mooi. Overal liggen mooie kleden op de grond, aan de wand hangen mooie schilderijen en natuurlijk de zebra! Er hangt een hele gezellige sfeer. Het komt ook door de verschillende kleuren kussens, materialen en stoffen die met elkaar gecombineerd zijn. Binnen ziet het er prachtig uit maar ze hebben ook heel heel groot terras waar je onder het genot van een wijntje heerlijk mensen kunt kijken, want dat doe je als je op een terras zit!

We begonnen eerst met een groot glas muntthee, want daar hadden we zin in. De thee zit in mooie glazen en daar wordt ik dan altijd blij van. Het ziet er gewoon gezellig uit en drinkt lekker weg.

Zeezicht

Na de kaart bekeken te hebben besloten we te gaan voor de special, de Japanse omelet. Deze werd geserveerd met zalm, wasabi, salade en furikake kruiden. Dit is natuurlijk helemaal mijn ding dus ik was heel benieuwd. Ik zag al bij andere mensen die hun eten geserveerd kregen dat de porties best groot waren. We hadden best trek dus dat kwam mooi uit.

Zeezicht

Het smaakte goed! Het was echt een lekkere en goed vullende lunch. Er stonden nog veel meer lekkere dingen op de kaart zoals een noodle soep, die ga ik de volgende keer uitproberen. Er staan natuurlijk niet alleen maar oosterse gerechten op de kaart, er is echt voor iedereen iets lekkers. En vraag zeker even naar de specials van die dag. Het is een leuke plek voor als je net even iets anders wil dan een doorsnee lunch. Ik ga er zeker nog een keer terug.

Zeezicht

Zeezicht:

Marikenstraat 42
Nijmegen

Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op maandag gesloten en op donderdag geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Volg Zeezicht ook op instagram, hier zie je de meest heerlijke foodfoto’s voorbij komen!

Zeezicht

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl

RECEPT OF WEBSITE BEWAREN

Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:

Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)