Eetspiratie » Persoonlijk (update) Ik stop!
Persoonlijke update

Persoonlijk (update) Ik stop!

Persoonlijk (update) Ik stop! Sorry voor de spannende titel van dit artikel, hopelijk ben je niet geschrokken. Het is niet gelogen. Ik stop, maar niet met Eetspiratie! In maart 2020 schreef ik een persoonlijk artikel (lees hier) en vandaag deel ik een update! De weken zijn voorbij gevlogen. Het ‘gewone’ leven komt weer een beetje op gang. Ik vertel je wat ik ga doen in de toekomst.

Best lastig om dit te typen omdat het dan ineens echt is. Maar aan de andere kant voelt het ook goed en heb ik zin om een nieuwe weg in te slaan.

Persoonlijk (update) Ik stop!

In het begin van het hele corona gebeuren dacht ik, oké we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We komen deze periode door en daarna pik ik mijn werk in mijn massagepraktijk gewoon weer op. Ik had niet voor niets in december nog een massagecursus gedaan en nieuwe mooie foto’s van mijn praktijk laten maken. Na de eerste lockdown zou ik weer kunnen beginnen. Misschien met wat aanpassingen, maar daar zou ik wel uitkomen. Maar halverwege april 2020 ging ik nadenken. Er werden in mijn vakgebied allerlei protocollen bedacht waar ik mij totaal niet in kon vinden. Wil ik dit nog wel?

Dus na 10 jaar masseren heb ik besloten te stoppen en mijn praktijk te sluiten.

Ik heb al mijn cliënten gebeld, hier heb ik bijna vier dagen over gedaan. Ik wilde het iedereen persoonlijk vertellen en ook bedanken. Sommige mensen kwamen al bijna 10 jaar bij mij, dus je bouwt een band op. En ik ga iedereen missen! Blijkbaar kennen ze me ook goed want de meesten zeiden dat die ‘nieuwe’ manier van werken (afstandelijk en zonder gevoel) niet bij mij past. Dat ben ik niet. Ik wil niet ongelukkig worden van mijn werk en mijn bedrijf. Daarom kies ik voor een ander pad.

Tijdens de ‘lockdown’ heb ik ook minder last gehad van lichamelijke klachten. Ook heb ik minder migraine gehad. Tien jaar lang minimaal vier dagen per week een flink aantal uren per dag achter elkaar masseren, hebben er toch wel ingehakt. Dat was voor mij ook een eye-opener. Voordeel van masseren was dat ik elke dag een betaalde work-out had! Nadeel, nu zal ik moeten gaan trainen om in shape te blijven! De afgelopen periode heb ik goed kunnen nadenken over de toekomst en over wat ik precies wil gaan doen. Ik heb heel veel ideeën en plannen maar ik ga het stap voor stap doen.

Ik ga volledig verder met Eetspiratie!

Ik heb een mooie keuken waar ik kan koken en ook heb ik een mooie werkplek waar ik al mijn gerechten kan fotograferen en mijn blogs kan schrijven. Ik ga dus zeker niet bij de pakken neer zitten maar ga verder, alleen sla ik gewoon een andere weg in. En ik moet zeggen dat ik me best wel happy voel met deze beslissing. Ik kan al mijn creativiteit kwijt en koken werkt voor mij ontspannend. Ook wil ik me meer gaan ontwikkelen op het gebied van fotografie, daar heb ik altijd al interesse in gehad.

Bij een nieuwe frisse ‘start’ hoort ook een nieuw logo! Het oude logo met het pannetje had ik alweer een tijdje maar paste niet helemaal meer bij wat ik doe. Dus na veel tekenen, nadenken en ontwerpen is er iets moois (vinden wij) uitgekomen! Dus misschien had je hem al voorbij zien komen, maar dit is hem geworden!

YouTube

Ik had al een YouTube kanaal, maar daar deed ik eigenlijk niet veel mee. Dus de afgelopen periode heb ik deze een nieuw leven ingeblazen. Op dit kanaal ga ik korte video’s delen waarbij ik je stap voor stap leer koken. Vooral Indofood recepten, recepten met lekker veel kruiden, specerijen en pepers. Er staan inmiddels 14 video’s online. Mijn kanaal moet nog groeien voordat YouTube deze als echt ‘kanaal’ aanmerkt. Ik heb dus eerst 1000 abonnees nodig, dan pas ziet YouTube dat mijn kanaal interessant is. Ik ben inmiddels op de helft dus ik ben goed op weg. Maar als je wilt abonneren dan zou dat uiteraard heel erg tof zijn! Klik ook op het belletje zodat je geen video mist.

Bekijk hieronder de trailer van mijn YouTube kanaal:

Deze afgelopen periode was best wel vreemd maar heeft ook weer tot nieuwe inzichten geleid. Jullie zullen in ieder geval meer van Eetspiratie gaan zien!

Liefs, Simone

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl

RECEPT OF WEBSITE BEWAREN

Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:

Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)