Hachee van gehakt, stiekem vind ik het lekkerder dan de klassieke hachee met rundvlees. Dit gerecht wordt ook wel gehakthachee, studentenhachee of smokkelhachee genoemd. Ik vind het een ideaal gerecht want je hebt én de hachee smaak én het is vriendelijk voor je portemonnee. Je kunt dit gerecht maken in een gewone pan en natuurlijk ook in de slowcooker.
Elke keer als ik in de supermarkt loop zie ik bij de slager het rundvlees in de koeling liggen. Wij eten niet zo vaak rood vlees. Mijn gezin is er geen grote fan van en ik vind het echt veel te duur. Ik kan gewoon geen 15 euro uitgeven aan een stuk vlees. Daarom is hachee van gehakt een uitkomst!
Ik maakte dit recept in mijn slowcooker van 6.5 liter maar het past ook zeker in een kleinere slowcooker. Het heeft een beetje voorbereiding nodig en vervolgens laat je het gehakt verder garen en zacht worden in de slowcooker. De hoeveelheid van dit recept is voor 6 tot 8 personen.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via
WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE