Groene kruidensla of kruidensalade, een salade die voor een groot deel uit verse kruiden bestaat. Altijd maar sla is ook zo saai en verse kruiden kun je prima eten in de vorm van een salade. Het past ook bij veel verschillende gerechten en de kruiden zitten echt bomvol smaak. Deze kruidensla is bijvoorbeeld een lekkere aanvulling op Griekse, Turkse en Italiaanse gerechten.
Tegenwoordig heeft iedereen wel een plantje met verse kruiden in zijn tuin of keuken staan. Mijn kruiden staan in mijn zelfgemaakte pallet kruidentuintje. Van een oude houten pallet maakte ik een plek voor mijn verse kruiden.
Klik hier om te kijken hoe je het pallet kruidentuintje maak.
Groene kruidensla maken
Hoe handig is het om even met je schaar wat verse kruiden af te knippen en te verwerken in een groene kruidensla? Verser dan dit krijg je het niet! Het beste is om deze salade net voor het serveren te maken. Zo blijven de kruiden mooi groen en de salade lekker vers.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE