Ik ben gek op peper(s) en op vers gemalen zwarte peper. De pepermolen staat dan ook altijd dicht in mijn buurt op tafel. Ik geef graag een paar extra draaien aan de pepermolen bij tomatensoep, een roerei of een lekker stukje vlees. Dit keer maakte ik een gerecht met kip met zwarte peper en noedels in de slowcooker.
Ik maakte dit gerecht voor 4 personen in mijn Bartscher slowcooker van 6.5 liter. De noedels kook je apart en voeg je op het laatst toe aan de kip in de slowcooker. Je mengt het net voordat je gaat opscheppen even goed door elkaar, de noedels worden op die manier ook weer opgewarmd. Dit gerecht kun je natuurlijk ook maken in een wok.
Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE