Yogi&Yousef

Yogi & Yousef dadels

Onlangs kreeg ik leuke foodpost, namelijk een pakketje Yogi & Yousef dadels! Ik gebruik best veel dadels in mijn keuken en was erg benieuwd naar de smaak van deze sukkary (zoete) dadels.

Mijn kinderen geef ik bijna dagelijks een dadel mee in hun lunchtrommel als tussendoortje en dit keer dus een dadel van Yogi & Yousef. En wie is er eerlijker dan een kind? Toen ik na schooltijd aan mijn dochter vroeg hoe de dadel gesmaakt had kreeg ik als antwoord; “mam, de dadel is zo zacht en hij smaakt naar caramel”. En inderdaad ze heeft gelijk! Deze dadels zijn heel zacht, zoet, smeuïg en smelten op je tong.

Wat ook erg handig is voor ‘grote’ mensen is dat deze dadels in een handige snackbox verkrijgbaar zijn. Ze zijn dus ideaal om mee te nemen naar je werk als tussendoortje of gewoon in je handtas.

Yogi&Yousef

Ook zijn de dadels 100% natuurlijk dus er zit geen extra suikerlaagje omheen, zoals bij de vele dadels die verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Dat vind ik een groot pluspunt! Tevens zijn de pitten er al uitgehaald dus je hoeft die er niet eerst zelf uit te vissen. Dit vind ik zelf erg handig. Vooral omdat mijn kinderen de dadels mee naar school nemen en ze dan niet per ongeluk op de grote pit bijten of zich erin verslikken.

Natuurlijk heb ik de dadels ook uitgetest in een recept. Ik heb er heerlijke chocolade fudge mee gemaakt. Het recept vind je hier. Let op! Het is verslavend lekker!

De winactie die aan dit artikel was gekoppeld is afgelopen. Voor deze review heeft Yogi & Yousef een pakketje dadels voor mij en de winnaar van de winactie beschikbaar gesteld.

Print Friendly, PDF & Email

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN OF PRINTEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank
Als je op het symbool van het printertje hierboven klikt, kun je dit artikel printen. Of lees voor meer info:
HOE KAN IK DIT ARTIKEL PRINTEN?
blank

13 Reacties

 1. Wouw, de verpakking van de Yogi & Yousef’s dadels ziet er al veelbelovend uit!
  Op het moment dat ik dit bericht voorbij zag komen zat ik net te genieten van toch wel mijn allerlekkerste recept met dadels. Het is toetje met de volgende ingrediënten: 100 gr. geweekte cashews, 100 gr. dadels, 6 el. kokosolie, 4 el. cacao, 2 el. honing en 250 ml water. Alles in de blender en een paar uur in de koelkast laten opstijven. Ik vond dit recept eens online en maak hem regelmatig.
  Jouw chocolade fudge ziet er ook prachtig uit, ik dacht eerst dat dat uit de Yogi & Yousef’s verpakking kwam ;-) Ik zou deze dadels heel graag eens willen proberen!

 2. Omdat ik de dadels van de supermarkt niet lekker vindt, zou ik deze pure gezonde dadels dolgraag willen proeven!

 3. Jacquelien

  Dadels vullen met monchou, omwikkelen met spek en dat op de bbq aan een spiesje!!! Mmmmm

 4. Een gezonde reep met dadels, noten en kokos. Ik zeg: LOVE IT!!

 5. Recepten heb ik niet. Doorgaans eet ik ze puur; heerlijk. Soms met wat zachte geitenkaas.

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*