Eetspiratie » Yogi & Yousef dadels
Yogi&Yousef

Yogi & Yousef dadels

Onlangs kreeg ik leuke foodpost, namelijk een pakketje Yogi & Yousef dadels! Ik gebruik best veel dadels in mijn keuken en was erg benieuwd naar de smaak van deze sukkary (zoete) dadels.

Mijn kinderen geef ik bijna dagelijks een dadel mee in hun lunchtrommel als tussendoortje en dit keer dus een dadel van Yogi & Yousef. En wie is er eerlijker dan een kind? Toen ik na schooltijd aan mijn dochter vroeg hoe de dadel gesmaakt had kreeg ik als antwoord; “mam, de dadel is zo zacht en hij smaakt naar caramel”. En inderdaad ze heeft gelijk! Deze dadels zijn heel zacht, zoet, smeuïg en smelten op je tong.

Wat ook erg handig is voor ‘grote’ mensen is dat deze dadels in een handige snackbox verkrijgbaar zijn. Ze zijn dus ideaal om mee te nemen naar je werk als tussendoortje of gewoon in je handtas.

Yogi&Yousef

Ook zijn de dadels 100% natuurlijk dus er zit geen extra suikerlaagje omheen, zoals bij de vele dadels die verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Dat vind ik een groot pluspunt! Tevens zijn de pitten er al uitgehaald dus je hoeft die er niet eerst zelf uit te vissen. Dit vind ik zelf erg handig. Vooral omdat mijn kinderen de dadels mee naar school nemen en ze dan niet per ongeluk op de grote pit bijten of zich erin verslikken.

Natuurlijk heb ik de dadels ook uitgetest in een recept. Ik heb er heerlijke chocolade fudge mee gemaakt. Het recept vind je hier. Let op! Het is verslavend lekker!

De winactie die aan dit artikel was gekoppeld is afgelopen. Voor deze review heeft Yogi & Yousef een pakketje dadels voor mij en de winnaar van de winactie beschikbaar gesteld.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via

info@eetspiratie.nl

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.

LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE