Sommige mensen hebben een zwak voor een lekker biefstukje en ik heb dat met tonijnsteak. Ik zie dit als een luxe. Zo af en toe trakteer ik mezelf op dit mooie stuk vis. Tonijnsteak kun je ingevroren de supermarkt kopen maar vers is toch echt het lekkerst. Er is een witte soort en een roze soort, ze zijn allebei lekker.
Wat ik het allerliefst eet bij deze steak is een lekkere olie. Op Ibiza heb ik bijna dagelijks vis gegeten met Aceite Ajo y Perecil oftewel knoflook- peterselieolie. En die smaakt dus perfect bij deze tonijnsteak. Meer heb je eigenlijk niet nodig.
Kijk hier voor het recept van knoflook- peterselieolie.
Ik serveer de steak met couscous en een simpele salade. De couscous is lekker licht en fluffy en past perfect bij dit stukje vis.
Deze recepten / artikelen vind je misschien ook interessant:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via info@eetspiratie.nl
RECEPT OF WEBSITE BEWAREN
Wil je de website van Eetspiratie of een recept/artikel bewaren op jouw telefoon, tablet of computer? Hoe je dat doet lees je via de links hieronder:
Iphone of Ipad
Android (telefoon / tablet)
Populaire browsers in Windows (computer / laptop)