Lunchtrommel voor stoere mannen

Lunchbox voor stoere mannen

Als man neem je natuurlijk een fatsoenlijke lunchbox mee naar je werk. Je kunt niet komen aanzetten met de my little pony lunchtrommel van je dochter. Bij What’s in a Bag hebben ze daar een oplossing voor; Gentlemen’s Hardware!

Deze lijn is speciaal voor mannen of stoere vrouwen (die niet van hiep hiep hoera kleurtjes houden) die in stijl hun lunch mee willen nemen. Er zijn 2 formaten lunchtrommels verkrijgbaar, de lunchbox silver standaard en XL versie. Het standaard formaat is groot genoeg voor 4 boterhammen. Het XL-formaat is geschikt voor mensen met een grote eetlust die aan 4 bammetjes niet genoeg hebben. Naast boterhammen kun je er natuurlijk nog allerlei andere lekkere dingen in doen. Kijk hier voor lunchtrommel inspiratie.

Naast lunchtrommels is er ook een water bottle en een foodflask verkrijgbaar. In de foodflask (een soort thermosbeker) kun je soep en leftovers warm meenemen. Opwarmen in een magnetron is niet meer nodig.

Van What’s in a Bag heb ik één standaard lunchbox Silver Gentlemen’s Hardware mogen weggeven!

De winnaar is inmiddels bekend: Claudia van den Berg jij kunt voortaan de lunch meegeven in deze stoere lunchbox!

De winactie is afgelopen.

* De lunchbox die ik mag weggeven is door What’s in a Bag ter beschikking gesteld.

WIAB

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank

13 Reacties

 1. Klaske de Vries

  Per 1 augustus heeft mijn man een nieuwe baan, daar past deze stoere trommel helemaal bij! Hij is van nature niet zo’n luncher, maar ik weet zeker dat als ik wat heerlijke lunchrecepten van Eetspiratie in de trommel doe, hij niet anders kan dan heerlijk smullen! Het liefst een trommel vol mey honing soja kip ;-) Goed rechtop houden dus!

 2. Nicole van Poecke

  Dat is niet moeilijk, daar gaat homemade sushi in!
  Bakje met kikkoman past er ook wel in, tubetje wasabi en een paar chopsticks en m’n ventje komt z’n lange werkdag wel door!

 3. Nathalie Myra Faber-Meester

  JAAA ? Super leuke lunchboxen van whats in a bag!
  Ik zou deze aan mijn man meegeven met daarin heerlijke bruine boterhammen met grilworst of ham/kaas of tonijnsalade of of of of pff gewoon iedere dag iets anders op z’n brood.

 4. Ja, die is tof! Win hem graag voor mijn bf! En stiekem vind ik hem zelf ook gewoon heel stoer..;-)! Ideaal om de left-over pannenkoeken in mee te geven… anders eet ik ze de dag daarna allemaaaal zelf op, oeps..

 5. Lisette van Es

  Daar zou mijn man wel blij van worden. Die zit veel op de weg en heeft vaak geen tijd om even ergens te stoppen om te lunchen, dus gaan er elke dag trouw 4 bammetjes en een flesje drinken mee. Met zo’n stoere-mannentrommel kan hij wel voor de dag komen!

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*