Eetspiratie » Lunchbox voor stoere mannen
Lunchtrommel voor stoere mannen

Lunchbox voor stoere mannen

Als man neem je natuurlijk een fatsoenlijke lunchbox mee naar je werk. Je kunt niet komen aanzetten met de my little pony lunchtrommel van je dochter. Bij What’s in a Bag hebben ze daar een oplossing voor; Gentlemen’s Hardware!

Deze lijn is speciaal voor mannen of stoere vrouwen (die niet van hiep hiep hoera kleurtjes houden) die in stijl hun lunch mee willen nemen. Er zijn 2 formaten lunchtrommels verkrijgbaar, de lunchbox silver standaard en XL versie. Het standaard formaat is groot genoeg voor 4 boterhammen. Het XL-formaat is geschikt voor mensen met een grote eetlust die aan 4 bammetjes niet genoeg hebben. Naast boterhammen kun je er natuurlijk nog allerlei andere lekkere dingen in doen. Kijk hier voor lunchtrommel inspiratie.

Naast lunchtrommels is er ook een water bottle en een foodflask verkrijgbaar. In de foodflask (een soort thermosbeker) kun je soep en leftovers warm meenemen. Opwarmen in een magnetron is niet meer nodig.

Van What’s in a Bag heb ik één standaard lunchbox Silver Gentlemen’s Hardware mogen weggeven!

De winnaar is inmiddels bekend: Claudia van den Berg jij kunt voortaan de lunch meegeven in deze stoere lunchbox!

De winactie is afgelopen.

* De lunchbox die ik mag weggeven is door What’s in a Bag ter beschikking gesteld.

WIAB

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via

info@eetspiratie.nl

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.

LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE