Eetspiratie » Losse thee van Dolce-Piccante
Dolce Piccante

Losse thee van Dolce-Piccante

Als de blaadjes van de bomen vallen en het buiten koud is, vind ik het heerlijk om thee te drinken. Als de kinderen uit school komen is het gezellig om even samen op te warmen aan een warm kopje thee met een lekker koekje erbij. Toen Annemerel van Dolce-Piccante vroeg of ik een paar smaken van haar losse thee wilde proeven, hoefde ik niet lang na te denken! Ik wil wel eens proeven hoe ‘A Cup of Love’ smaakt!

Dolce-Piccante is een hip en jong bedrijf dat is gespecialiseerd in losse thee. Thee met smaken als Choco fresh, Spicy chai, Minty green en Hello mango klinken toch geweldig! Dit zijn nog maar een aantal van de smaken die ze in hun assortiment hebben. Bekijk ook eens dit leuke filmpje waarin ze kort uitleggen waarom losse thee zo lekker is.

Dolce - Piccante

Eigenlijk gebruikte ik voorheen weinig losse thee. In de supermarkt nam ik weleens een doosje thee mee, maar eigenlijk was ik nooit zo blij met alle toevoegingen die er in een theezakje zitten. In de thee van Dolce – Piccante zitten geen gekke toevoegingen of zoetstoffen. Het zijn echte blaadjes, kruiden en specerijen. De smaak van deze thee is veel intenser dan de verpulverde thee in de standaard theezakjes uit de supermarkt.

Je hebt verschillende manieren om losse thee te ‘zetten’. Je hebt er verschillende accessoires voor, zoals filterzakjes, een thee ei, klemmen en er zijn zelfs speciale theekannen en kopjes voor. Deze zijn ook verkrijgbaar in de webshop.

Dolce - Piccante

De pakjes thee zien er ook erg mooi uit en zijn ideaal om cadeau te geven. Theeleut of niet, het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen. Je kunt er zelfs een kaartje met een tekst bij uitkiezen en het wordt mooi voor je ingepakt. Leuk idee voor de feestdagen of gewoon zomaar. Het is ook een perfect relatiegeschenk. De theepakketjes worden speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt.

Dolce Piccante

Dit jaar krijgen mijn klanten als cadeautje voor de feestdagen een lekkere kerstthee! Dolce Piccante for Touch of Pink, hoe leuk is dat! Nu heb ik wel mijn cadeautje al verklapt!

Dolce-Piccante

Mijn favoriete thee is Autumn Sun met appel, druif en perzik. Ik vind het altijd lekker om er een beetje honing en een klein scheutje melk in te doen, een soort Engels kopje thee.

Dolce - Piccante

Wat ik ook vaak doe in de herfst en winter is een kopje thee drinken vlak voor het slapen gaan. Hier hebben ze bij Dolce-Piccante zelfs een speciale thee voor. Deze thee heeft allerlei rustgevende ingrediënten, zodat je heerlijk kunt gaan slapen.

Ben je ook benieuwd naar de deze lekkere thee? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een heerlijk theepakketje met 3 verschillende smaken! Wat moet je hiervoor doen?

Like de facebookpagina’s van Dolce-Piccante en Eetspiratie en laat een leuke reactie achter onder de winactie post (op de facebookpagina van Eetspiratie) of onder dit bericht zodat ik weet dat je meedoet. Delen van de actie op facebook vinden wij erg leuk! De winactie loopt tot en met vrijdag 18 november. De winnaar krijgt daarna van mij een berichtje!

De winnares is bekend, Wendy Coppelmans kan heerlijk gaan genieten van deze heerlijke thee!

WINACTIE GESLOTEN.

Dolce - Piccante

Voor dit artikel heeft Dolce Piccante thee ter beschikking gesteld.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:

REAGEREN?

Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje via

info@eetspiratie.nl

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.

LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE